Polítiques de privadesa

Si ets aquí és perquè vols saber més sobre les obligacions i els drets que et corresponen com a usuari d'aquesta web https://centreiberic-botiga.com i això està molt bé. El nostre deure és informar-te i estar degudament informat.

En aquesta Política de Privadesa t'informarem amb total transparència sobre la finalitat d'aquest lloc web i tot allò que afecta les dades que ens facilitis, així com de les obligacions i drets que et corresponen.

Per començar, has de saber que aquest lloc web s'adapta a la normativa vigent en relació amb la protecció de dades, cosa que afecta les dades personals que ens facilitis amb el teu consentiment exprés i les galetes que utilitzem perquè aquest lloc web funcioni correctament i pugui desenvolupar la seva activitat.

Concretament, aquesta web s'ajusta al compliment de les normatives següents:

El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril del 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques) que és la nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals als diferents països de la UE.

La LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, el Reglament de desenvolupament de la LOPD) que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que cal assumir els responsables d'una web o bloc a l'hora de gestionar aquesta informació.

LLSSI (Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic) que regula les transaccions econòmiques mitjançant mitjans electrònics, com és el cas daquest bloc.

DADES D'IDENTIFICACIÓ

El responsable i titular d'aquest lloc web és Pere Ansón Vázquez

Nom: Pere Ansón Vázquez

NIF: 45829309S

Domicili Social: Plaça d'Espanya 5, 0, Porta 5

Activitat del lloc web: Venda productes alimentaris

Correu electrònic: pereansonvaz@gmail.com

Les dades que ens facilitis amb el teu consentiment, i d'acord amb l'ús establert en aquesta Política de Privadesa, seran incorporades a un fitxer privat, on el responsable d'aquest fitxer és: Pere Ansón Vázquez Això significa que les teves dades estan segures , dacord amb el que estableix la llei.

Les dades personals que ens facilitis, sempre amb el teu consentiment exprés, s'emmagatzemaran i tractaran amb les finalitats previstes i descrites a continuació en aquesta Política de Privadesa, fins al moment en què ens demanis que les eliminem.

T'informem que aquesta Política de Privadesa pot ser modificada en qualsevol moment, a fi d'adaptar-la a novetats legislatives o canvis en les nostres activitats, sent vigent la que en cada moment es trobe publicada a la web. Aquesta modificació se us notificarà abans de la seva aplicació.

CONDICIONS D'ÚS

Has de saber, per a la teva tranquil·litat, que sempre et sol·licitarem el teu consentiment exprés per demanar les teves dades amb la corresponent finalitat especificada en cada cas, cosa que implica que, en cas d'atorgar aquest consentiment, has llegit i acceptat aquesta Política de Privadesa.

En el moment en què accedeixis i facis servir aquesta web, assumeixes la teva condició d'usuari amb els teus drets i obligacions corresponents.

Si ets major de 13 anys, podràs registrar-te com a usuari en aquest lloc web sense el consentiment previ dels teus pares o tutors.

Si ets menor de 13 anys, necessitaràs el consentiment dels teus pares o tutors per al tractament de les dades personals.

REGISTRE I FINALITAT DE LES TEVES DADES

En funció del formulari o secció al qual accedisques, et sol·licitarem exclusivament les dades necessàries amb les finalitats descrites a continuació. En tot moment, hauràs de donar el teu consentiment exprés, quan et sol·licitem informació personal amb les finalitats següents:

Les finalitats concretes que particularment s'indiquin a cadascuna de les pàgines o seccions en què aparegui el formulari de registre o contacte electrònic.

Amb caràcter general, per atendre les teves sol·licituds, comentaris, consultes o qualsevol tipus de petició que facis com a usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que posem a la teva disposició

Per informar-te sobre consultes, peticions, activitats, productes, novetats i/o serveis; via correu electrònic, fax, Whatsapp, Skype, telèfon proporcionat, sms i mms.

Per enviar-te comunicacions comercials o publicitàries a través de qualsevol altre mitjà electrònic o físic, que possibiliti fer comunicacions.

Aquestes comunicacions, sempre seran relacionades amb els nostres productes, serveis, novetats o promocions, així com aquells productes o serveis que puguem considerar del teu interès i que puguin oferir col·laboradors, empreses o partners amb què mantinguem acords de promoció o col·laboració laboració comercial.

Si és així, et garantim que aquests tercers mai no tindran accés a les teves dades personals, amb les excepcions reflectides a continuació, sent en tot cas aquestes comunicacions realitzades per part de Waitforit, com a titular de la web.

En aquest cas, has de saber que únicament proporcionem i facilitem els enllaços a les pàgines i/o plataformes d'aquests tercers on es poden adquirir els productes que mostrem, per facilitar-ne la cerca i la fàcil adquisició.

Aquestes pàgines enllaçades i pertanyents a tercers no han estat revisades ni són objecte de controls, ni recomanació per part nostra, per la qual cosa en cap cas Pere Ansón Vázquez serà considerada responsable dels continguts d'aquests llocs web, de les responsabilitats derivades del seu ús en tots els àmbits, ni per les mesures que s'adoptin relatives a la privadesa de l'usuari, tractament de les seves dades de caràcter personal o altres que es puguin establir.

Per tot això, us recomanem la lectura detinguda i anticipada de totes les condicions d'ús, condicions de compra, polítiques de privadesa, avisos legals i/o similars d'aquests llocs enllaçats abans de procedir a l'adquisició d'aquests productes o ús de les webs .

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

Com a usuari, ets l'únic responsable de la veracitat i modificació de les dades que remetis a Waitforit, ens exoneran de qualsevol responsabilitat al respecte.

És a dir, a tu et correspon garantir i respondre en qualsevol cas de l'exactitud, la vigència i l'autenticitat de les dades personals facilitades, i et compromets a mantenir-les degudament actualitzades.

D'acord amb allò expressat en aquesta Política de Privadesa, acceptes proporcionar informació completa i correcta al formulari de contacte o subscripció.

BAIXES DE SUBSCRIPCIÓ I DRET DE REVOCACIÓ

Com a titular de les dades que ens heu facilitat, podreu exercir en qualsevol moment els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant-nos un correu electrònic a pereansonsvaz@gmail.com i adjuntant-nos una fotocòpia del vostre document d'identitat com a prova vàlida.

Així mateix, et podràs donar de baixa en qualsevol moment per deixar de rebre la nostra newsletter o qualsevol altra comunicació comercial, directament des del mateix correu electrònic que hagis rebut o enviant-nos un correu a pereansonvaz@gmail.com

ACCÉS A DADES PER COMPTE DE TERCERS

Per poder prestar serveis estrictament necessaris per al funcionament i desenvolupament de les activitats d'aquest lloc web, us informem que compartim dades amb els següents prestadors de servei sota les seves corresponents condicions de privadesa.

Pots tenir la tranquil·litat total que aquests tercers no podran utilitzar aquesta informació per a cap altre fi que no estigui regulat específicament en les nostres relacions amb ells en virtut de la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Aquest lloc web està allotjat a https://www.siteground.es amb marca comercial SiteGround, que proporciona els serveis de hosting perquè pugueu accedir i navegar pel nostre lloc. Pots consultar la política de privadesa i altres aspectes legals d'aquesta empresa al següent enllaç: https://www.siteground.es/aviso-legal.htm

La nostra web utilitza servidors publicitaris per facilitar els continguts comercials que visualitzes a les nostres pàgines. Aquests servidors publicitaris utilitzen cookies que us permeten adaptar els continguts publicitaris als perfils demogràfics dels usuaris:

Google Analytics:

Google Analytics és un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”).

Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar el website a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web.

La informació que genera la galeta sobre el teu ús del website (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del vostre ús del website, recopilant informes de l'activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l'activitat del website i l'ús d'Internet.

Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la vostra adreça IP amb cap altra dada de què disposeu.

Com a usuari, i en exercici dels teus drets, pots rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l'ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del teu navegador, però, has de saber que si ho fa pot ser que no puguis utilitzar la plena funcionabilitat daquest lloc web.

En utilitzar aquesta web, d'acord amb la informació facilitada en aquesta Política de Privadesa, acceptes el tractament de dades per part de Google en la forma i pa

les finalitats indicades.

Per a més informació, podeu consultar la política de privadesa de Google a https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

MESURES DE SEGURETAT

Com a titular del web, Pere Ansón Vázquez ha adoptat totes les mesures tècniques i d'organització necessàries per garantir la seguretat i la integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar-ne la pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers. no autoritzats.

Us recordem que, per a més informació, podeu consultar les nostres pàgines d'Avís Legal i Política de Cookies.

 



caCatalan
0
    0
    El teu carret
    Cistella buidaTornar a la botiga